U of uw relatie komt aan op Schiphol?

Een chauffeur van Business Taxi staat bij aankomts reeds te wachten in de aankomsthal. Maar ook indien er meerdere passagiers en over meerdere vluchten aankomen dan zijn wij uw ideale partner. Denk b.v. aan groepen die verdeeld over meerdere vluchten aankomen voor b.v. meetings, congressen etc.


Nadat u bij ons heeft gereserveerd heeft u verder geen omkijken. Wij van Business Taxi Amsterdam hebben alle aankomst informatie en doen de rest. Is een vlucht later dan wel eerder? Met onze real-time vlucht informatie zijn wij up to date en weten we direct de status van een aankomende vlucht.


vanaf aankomst vlucht tot meetingpoint

Meet en Greet


Na landing van de vlucht zal de passagier via de bagagehal in de aankomtshal aankomen. Volgt vervolgens de borden: meetingpoint - treinen. Het Meetingpoint is duidelijk herkenbaar aan de grote rood-witte kubus ( 3x3x3 m.) in het midden van de aankomsthal, op slechts enkele meters afstand van het NS station. Onze chauffeur zal dan reeds staan te wachten met een welkomstbordje. De extra kosten voor de Meet en Greet aankomst bedragen 11,75 euro per voertuig.Het verschil tussen de Meet & Greet service en Call & Go?  Zelfde procedure als bij de Meet en Greet. Echter aangekomen bij het Meetingpoint zal de passagier contact met ons opnemen via ons algemene 24/7 telefoonnummer. Wij houden ook hier de status van de vlucht in de gaten. Binnen maximaal 15 minuten na melding zal er een chauffeur ter plaatse zijn .


 


Copyright© 2016 Business Taxi Amsterdam Alle rechten voorbehouden. Het is niet toegestaan om zonder voorafgaande schriftelijke toestemming materiaal dat zich op deze website bevindt te kopiëren, opnieuw te verspreiden, te publiceren of te wijzigen.